ÄLVSJÖ DÄCK & BILVERKSTAD

VÅRA TJÄNSTER

Ett fullständigt utbud av
tjänster för din bil i Älvsjö

Vår bilverkstad är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster för att ta hand om ditt fordon på bästa sätt. Vi förstår att din bil är en viktig del av ditt dagliga liv, och vi strävar efter att göra ditt ägande så smidigt och bekymmersfritt som möjligt. Kolla in våra huvudsakliga tjänster nedan och kontakta oss för offert, frågor eller annat.

FELSÖKNING & VERKSTAD

Har en lampa börjat lysa? Låter bilen konstigt? Vi är din pålitliga partner när din bil inte presterar som den ska. Vårt engagerade team har den kompetens och erfarenhet som krävs för att spåra och lösa problem på ett kvalitativt och kostnadseffektivt sätt.

SERVICEARBETEN

När var senaste gången du gav bilen en ordentlig service? Regelbunden service är nyckeln till att hålla din bil i toppform. Vår servicetjänst är skräddarsydd för att uppfylla dina behov och garantera att din bil presterar på dina villkor. En av biltillverkaren föreskriven regelbundet utförd service med stämpel i serviceboken ger din bil ett bättre andrahandsvärde. Boka din service hos oss idag!

DÄCKBYTE, FÖRSÄLJNING & FÖRVARING

Byte av däck är en självklar del av att hålla din bil säker och i bästa skick. Vi tar hand om säkerhetskontroll, balansering och montering av dina däck, och vi erbjuder även säker förvaring av dina säsongsdäck. Vi ser till att dina däck är i optimalt skick för att garantera säkerhet och prestanda. Självklart är vi även återförsäljare av de flesta på marknaden förekommande varumärkena av däck.

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA OSS

Har din bil behov av service eller reparation?
Kontakta oss via formuläret nedan eller ring oss på tel 08-647 42 11.
Vårt dedikerade team är redo att hjälpa dig på vägen!

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.